Again Leopard?

Jan 9, 2008 at 12:20pm

Again Leopard?

Hi list,

i just get my brand new Mac Book Pro with Leopard,

I download the latest MaxMSP and i have the famous “cant fragload” messages about ezdac~ and gain~ (also it doesnt recognize dac~ in the patches)

I downloaded again and expaded it with the latest Stuff Expander, delete all the com.cycling…. files i found and repaired permisions,

it didnt work…

can anyone explain to me like to a baby how to make it work or is it better to wait?

thank you
MSN Noticias

http://noticias.msn.es/comunidad.aspx

#35283
Jan 9, 2008 at 12:51pm

On 9 janv. 08, at 13:20, josue moreno wrote:

> can anyone explain to me like to a baby how to make it work or is it
> better to wait?

- trash the preferences (the all Max 4.6 Preferences folder)
- make sure you don’t have old objects around

HTH,
ej

#120124
Jan 9, 2008 at 1:51pm

#120125
Jan 9, 2008 at 3:28pm

On 9 janv. 08, at 14:51, josue moreno wrote:

> I am so ashame about this question but:
> can you please say to me where is that folder?
> I deleted some Preferencies-File

It’s in yourUserHome/Library/Preferences/Max 4.6 Preferences.

> also i have some patches and externals from a workshop in my hard
> drive, out of the MaxMSP 4.6 folder, can it be that?

If it’s out of the Cycling’74 folder that’s ok. First of all test if
everything is working with a clean install (after removing the
preferences), then you can do modifications of your search path to
isolate your problem.

HTH,
ej

#120126
Jan 9, 2008 at 4:44pm

#120127

You must be logged in to reply to this topic.