Another standalone question : "can't open resource"

Apr 28, 2006 at 7:16pm

Another standalone question : "can't open resource"

Hi all!
I’m finishing up a patch for an installation right now and ran into a
little quirk when building the standalone…
The error occurs when I load textures to the jit.gl.texture object
and reads : jit.qt.movie : can’t open resource ‘filename.jpg’
I’ve tried including the files in the build, putting them in the same
folder as the resulting appplication and the option ‘utilize search
path in preferences file’ using the ‘standalone’ object.
None of which had any positive results… It all works fine when I
load the textures in manually, so no errors or anything there…

rgds,
Brecht.

#25700
Apr 28, 2006 at 10:03pm

mac?

put the jpg in the standalone package: ctl-click, select “show package contents” and navigate to Contents/MacOS and put the file there. That should probably work out for you!

#75975
Apr 30, 2006 at 9:38am

That, unfortunately, didn’t work… :(

#75976
Apr 30, 2006 at 10:05am

Make sure you don’t include he file in the collective file (as saved
in the collective builder/application builder window) *and* put
inside the package’s support folder. It will only find the version in
the collective in this case. If you are experiencing these sorts of
troubles, I would suggest only the latter (in the filesystem rather
than in the collective file itself .mxf )

Hope this helps.

-Joshua

#75977
Apr 30, 2006 at 10:13am

That’s it! Works perfectly! Thanks a zillion, drinks on me!

#75978

You must be logged in to reply to this topic.