Forums > MaxMSP

Bug? bad midi file

September 6, 2006 | 3:21 pm

Summary: attempting to read MIDI file fails with ‘bad midi file’ alert.

Steps: Create a seq object and option-click on it. The file seq.help
opens, but an Alert pops up saying "seq_sc.midi: bad midi file".

Expected result: no alert, just load the file
Actual result: see above. No file loaded

Ditto for follow.help with follow_sc.midi. I’ve tried the read
message and several MIDI files, both those in the Max factory install
and some of my own. (I came across this first in lp.vim.help and
thought it was my MIDI file). Seems to happen with every MIDI file
I’ve tried on:

Max 4.6, OS X 10.4.7

Am I wierd, or is this happening to other people?

————– http://www.bek.no/~pcastine/Litter/ ————-
Peter Castine +–> Litter Power & Litter Bundle for Jitter
Universal Binaries on the way
iCE: Sequencing, Recording &
Interface Building for |home | chez nous|
Max/MSP Extremely cool |bei uns | i nostri|
http://www.dspaudio.com/ http://www.castine.de


September 6, 2006 | 3:51 pm

On 6 sept. 06, at 17:21, Peter Castine wrote:
>
> Am I wierd, or is this happening to other people?

It has been reported yesterday, and is supposed to be fixed for the
next update.

p

_____________________________
Patrick Delges

Centre de Recherches et de Formation Musicales de Wallonie asbl

http://users.skynet.be/crfmw/max


September 6, 2006 | 11:26 pm


September 7, 2006 | 8:00 am

On 6-Sep-2006, at 17:51, Patrick Delges wrote:

> It has been reported yesterday, and is supposed to be fixed for the
> next update.

Nice to know I’m not alone. Don’t know how I missed the prior report.
Sorry about the noise.

————– http://www.bek.no/~pcastine/Litter/ ————-
Peter Castine +–> Litter Power & Litter Bundle for Jitter
Universal Binaries on the way
iCE: Sequencing, Recording &
Interface Building for |home | chez nous|
Max/MSP Extremely cool |bei uns | i nostri|
http://www.dspaudio.com/ http://www.castine.de


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)