bug with receive in overdrive mode

Oct 13, 2006 at 12:35pm

bug with receive in overdrive mode

Hi all !

I have a strange bug with the object “receive” when I’m in overdrive mode.
Try this:

#P window setfont “Sans Serif” 9.;
#P window linecount 1;
#P comment 387 73 65 196617 Always OK !;
#P number 427 324 35 9 0 0 0 3 0 0 0 221 221 221 222 222 222 0 0 0;
#P number 488 302 35 9 0 0 0 3 0 0 0 221 221 221 222 222 222 0 0 0;
#P newex 488 321 36 196617 s toto;
#P window setfont “Sans Serif” 36.;
#P comment 97 299 62 196644 < --;
#P comment 192 298 86 196644 < --2;
#P window setfont “Sans Serif” 9.;
#P number 157 317 35 9 0 0 0 3 0 0 0 221 221 221 222 222 222 0 0 0;
#P number 65 318 35 9 0 0 0 3 0 0 0 221 221 221 222 222 222 0 0 0;
#P comment 36 52 20 196617 OK;
#P button 65 64 24 0;
#P newex 65 106 55 196617 delay 100;
#P message 155 261 22 196617 set;
#P newex 157 336 36 196617 s tata;
#P button 34 65 23 0;
#P newex 65 167 30 196617 t b b;
#P newex 155 203 20 196617 t b;
#P message 31 262 45 196617 set tata;
#P newex 31 203 44 196617 t b stop;
#P newex 65 298 44 196617 receive;
#P newex 517 237 55 196617 delay 100;
#P button 427 88 15 0;
#P newex 427 112 55 196617 delay 100;
#P message 517 267 22 196617 set;
#P button 383 89 15 0;
#P newex 427 173 30 196617 t b b;
#P newex 517 209 20 196617 t b;
#P message 393 268 45 196617 set toto;
#P newex 393 209 44 196617 t b stop;
#P newex 427 304 44 196617 receive;
#P comment 65 51 29 196617 BAD;
#P window setfont “Sans Serif” 36.;
#P comment 88 50 86 196644 < --1;
#P connect 28 0 27 0;
#P connect 2 0 29 0;
#P connect 24 0 18 0;
#P connect 12 0 23 0;
#P connect 14 0 12 0;
#P connect 19 0 12 0;
#P connect 15 0 19 0;
#P connect 16 1 15 0;
#P connect 20 0 16 0;
#P connect 17 0 16 0;
#P connect 21 0 20 0;
#P connect 13 0 14 0;
#P connect 16 0 13 0;
#P connect 11 0 8 0;
#P connect 5 0 11 0;
#P connect 3 1 11 0;
#P connect 6 1 5 0;
#P connect 4 0 2 0;
#P connect 8 0 2 0;
#P connect 7 0 6 0;
#P connect 9 0 6 0;
#P connect 10 0 9 0;
#P connect 3 0 4 0;
#P connect 6 0 3 0;
#P window clipboard copycount 31;

First, click in the first bang “BAD”, and try to change the value in the number box “2″. Nothing happens, but if the click is in bang “OK”, the receive is correctly “setting”.
The patch in the right is -for me- the solution.
This bug is only in overdrive mode.

#28116

You must be logged in to reply to this topic.