Gravatar – Forum Avatar

Sep 9, 2013 at 2:28pm

Gravatar – Forum Avatar

I can’t insert an avatar in my cycling74 forum profile
I already created a gravatar account (email is the same of cycling74 forum)
I loaded a png in gravatar, and set it as the primary picture..
But in cycling74 forum does not appear!!!
What’s wrong in my procedure?

#264760
Sep 10, 2013 at 7:31am

:(

#264845
Sep 10, 2013 at 8:08am

Log into your c74 account, click the (EDIT) button and check if the email address there matches the one used in gravatar.

#264859
Sep 10, 2013 at 9:16am

@patrick : testing it !
@quantesizer : never give a patcher the same name than an already existent object/external/patcher. It even applies to named coll or json or any data tha max will read…

#264867
Sep 10, 2013 at 9:53am

Hi Quantesizer,

I went to check your gravatar, but it looks like you haven’t set it up.

I went to this site to check and the email you use for C74 forums seems to still have the default images.

http://aruljohn.com/gravatar/

I checked mine as well to compare, which is working:

http://cl.ly/image/3y1j0T0N3b38

You are sure the emails you are using match?

#264872
Sep 16, 2013 at 6:40am

Hi Ginger!
Finally I’ve got it!
The problem was the wrong email…
However I have noticed a new thing, it could be?
This is the new link to gravatar.com at the bottom of the avatar box, on the profile page
I had never seen it before.

Many thanks @Vichug @PatrickDelges @Ginger :)

#265390

You must be logged in to reply to this topic.