Gypped on M4L Installation

Mar 18, 2010 at 12:06pm

Gypped on M4L Installation

So I’m taking the primer at harvestworks on M4L and everyone else seems to have gotten all the pluggo plugins, building blocks, sample audio, and documentation.

I don’t have those things. I’ve reinstalled live and max multiple times.

Is this because I downlaoded the educational version? I was told it would be the same.

#49214
Mar 18, 2010 at 1:18pm

did you try going to Max5/support/LivePacks and double-clicking the “MaxForLiveContent.alp”? just a thought. it might not be autoloading for some reason (as it should). otherwise i do not know about education discount things sorry.

#176816
Mar 18, 2010 at 4:17pm

Your status as a student has no influence on the Max installation and authorization. All authorized copies are based on the same application.

#176817
Mar 18, 2010 at 7:12pm

Thanks Lilly and pid. I had to “repair” my live library. I hope I just screwed up. That could be confusing to a *lot* of people.

Glad I’m up and running though!

#176818
Mar 18, 2010 at 8:09pm

Hi,
I had similar problems some time ago. What helped was:
1) go to Live Preferences => Library-Tap . you find listed all installed Live-Packs. Select “Max For Live Contend”.
Click on de-install. Quit Live.
2) reopen Live. Go to Max5/support/LivePacks and double-click “MaxForLiveContent.alp, as indicated by pid…
This should resolve…( I had problems without prior de-installation…)

:-)
best
_A

#176819

You must be logged in to reply to this topic.