help! sending message from javascript, is this a 10.5 bug or am i doing something wrong?

Mar 31, 2008 at 11:56am

help! sending message from javascript, is this a 10.5 bug or am i doing something wrong?

hello

i’m confused by something thats happening when i’m trying to send a message out an outlet from a js object

if i send the message

username myuser

from a message box to a jit.uldl object it works

but if i try the same thing from javascript in a js object

outlet(0, “username myuser”);

i get an error

• error: jit.uldl: doesn’t understand “username myuser”

can anyone explain what going on?

cheers

mathew

#36638
Mar 31, 2008 at 12:14pm

Quote: compoundeye wrote on Mon, 31 March 2008 13:56
—————————————————-

> i get an error
>
> • error: jit.uldl: doesn’t understand “username myuser”

The problem is that you send a symbol to jit.uldl. You need to add a fromsymbol object before jit.uldl or better, modify your js so that it doesn’t send out a symbol.

Best,
Julien

#125840
Mar 31, 2008 at 12:24pm

On 31 mars 08, at 14:14, jln wrote:

> The problem is that you send a symbol to jit.uldl. You need to add a
> fromsymbol object before jit.uldl or better, modify your js so that
> it doesn’t send out a symbol.

Right, something like

outlet(0, “username”, “myuser”);

Although, you may also need to download the latest jit.uldl,
especially if you’re on leopard.

Cheers,
ej

#125841
Mar 31, 2008 at 1:42pm

thanks for your help thats working now

#125842

You must be logged in to reply to this topic.