Forums > Jitter

jit.gl.lua installation problems

December 30, 2008 | 12:27 pm

im having problems with the jit.gl.lua installation.
i proceed like in the install help file but no way..

having this in the max window:

jit.gl.lua: unable to load object bundle executable
2008-12-30 13:24:08.943 MaxMSP[296] CFLog (21): Error loading /Applications/Max5/Cycling ’74/jitter-externals/jit.gl.lua.mxo/Contents/MacOS/jit.gl.lua: error code 4, error number 0 (Library not loaded: /Users/whsmith/Library/Frameworks/Lua.framework/Vers
ions/A/Lua
Referenced from: /Applications/Max5/Cycling ’74/jitter-externals/jit.gl.lua.mxo/Contents/MacOS/jit.gl.lua
Reason: image not found)

thanks a lot


December 31, 2008 | 7:14 pm

Hi,
In the jit.gl.lua distro folder, you need to take
LuaLibs/osx/Lua.framework and put it in /Library/Frameworks. I’m
going to be changing the external in the future so that this isn’t
necessary, but for now it has to be done.

wes

On Tue, Dec 30, 2008 at 4:27 AM, i.te wrote:
>
> im having problems with the jit.gl.lua installation.
> i proceed like in the install help file but no way..
>
> having this in the max window:
>
> jit.gl.lua: unable to load object bundle executable
> 2008-12-30 13:24:08.943 MaxMSP[296] CFLog (21): Error loading /Applications/Max5/Cycling ’74/jitter-externals/jit.gl.lua.mxo/Contents/MacOS/jit.gl.lua: error code 4, error number 0 (Library not loaded: /Users/whsmith/Library/Frameworks/Lua.framework/Vers
> ions/A/Lua
> Referenced from: /Applications/Max5/Cycling ’74/jitter-externals/jit.gl.lua.mxo/Contents/MacOS/jit.gl.lua
> Reason: image not found)
>
>
> thanks a lot
>


January 1, 2009 | 4:36 pm

thanks wesley,
i have replaced the framework file and now everything is working fine.


Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)