Jit.gl.pbuffer and jit.gl.texture error

Sep 23, 2009 at 4:59pm

Jit.gl.pbuffer and jit.gl.texture error

Hi,

I’ve already done the update to Max version 5.0.8 and when i start to render my jitter patch these 2 errors above appears and is constant from the moment i press render. Have anyone experience these errors yet? Can i solve them? it appears only in this version last one my patch was clean of errors.

jit.gl.pbuffer: error binding texture: GL Error: Invalid operation
jit.gl.texture: unable to create texture!

Thanks

Luis Marques

#45579
Sep 24, 2009 at 8:36pm

if you can provide a patch with the minimum amount of objects that cause this error, we will be happy to look at it. please send system, graphics card, and software specs with the patch.

otherwise, does re-instantiating the gl context make the errors go away? one easy way to do this is to change the @floating attribute of the jit.window.

#164373
Oct 2, 2009 at 12:16pm

I have had a similar error on a patch I’ve been working on with a lot of slabs for image processing, as I add new slab objects in the chain.

Re-instantiating objects seems to usually clear things up after a few tries, but sometimes I need to restart the patch with all the new connections already in place.

What causes this? Is this something that has changed since Max 5.0.7 -> 5.0.8?

Thanks!

#164374
Oct 2, 2009 at 7:52pm
robtherich wrote on Thu, 24 September 2009 14:36
if you can provide a patch with the minimum amount of objects that cause this error, we will be happy to look at it. please send system, graphics card, and software specs with the patch.
#164375
Oct 12, 2009 at 2:31am

I haven’t had it come up at all recently, since the patch has stabilized. If I can get it to again I’ll try to put together a test case.

I just saw it come up in a couple other threads so imagined it might already be a known issue.

#164376

You must be logged in to reply to this topic.