jit.qt.grab??

Oct 8, 2009 at 6:01pm

jit.qt.grab??

Hello,

i am making a mixer of video, where also you can use it with live video from cameras, when the mixer plays with normal video everything its ok, when i am opening the camera of my macbook the video starts blinking..
Does anyone has the same problem??

#45780
Oct 9, 2009 at 3:14am

hard to tell without a patch. is your movie still running and you are not combining the two streams properly??

#165055
Oct 9, 2009 at 2:20pm

I will post my patcher but i dont know how to modify my patcher in the way they all post it in the forum, can anyone help me with this?

#165056
Oct 9, 2009 at 3:46pm

Edit -> copy compress

Then just paste it here. 

#165057
Oct 9, 2009 at 4:14pm

Thanks,
This is the patcher..Look that when you turn the camera on is starts blinking..

– Pasted Max Patch, click to expand. –
#165058
Oct 9, 2009 at 11:02pm

I don’t get any blinking with your patch…

#165059
Oct 11, 2009 at 4:52pm

Did you use an external camera or a build-in?
Because i have something like intrerruptions, so i am thinking thats my problem, but i dont have any compatible camera for mac to use it..

#165060
Oct 11, 2009 at 5:39pm

this should work now

– Pasted Max Patch, click to expand. –
#165061
Oct 11, 2009 at 6:07pm

Thanks for the answer… if it’s not problem for you, its possible to explain me what’s the difference with the trigger object now, because i’m newbie on maxmsp…

Thanks again!!

#165062
Oct 12, 2009 at 8:28am

You ware sanding matrix from move and grab object to jit.scalebias at the same time, which resulted in blinking effect.
The trigger object sand bangs one by one,from left to right outlet.
My solution is not the best,but it was a quick one, because one of the object still gets unneccecery bang.
Just a sketch how would be better.

– Pasted Max Patch, click to expand. –
#165063

You must be logged in to reply to this topic.