Forums > Jitter

jitter convolution shaders not working?

January 8, 2010 | 7:41 pm

For some reason, the jitter convolution patches in the cycling74 folder of Max 5 are not working at all in my computer (blur, gaussian, edgedetection etc.). I’m on a white macBook 2Ghz Intel Core Duo with graphic card GMA950. Am I missing something?

– Pasted Max Patch, click to expand. –

Thanks! :)



MJ
January 8, 2010 | 9:11 pm

what is not working ?

you have a param height and a param threshold connected to the radialblur slab but they are not valid parameters

and there is an object with ‘fullscreen’ in it connected to the jit.window .
there is no fullscreen object you robaly mean to connect a message with ‘fullscreen 1′ in it .

but maybe its your graphics card which is not happy with the slabs…


January 9, 2010 | 10:39 am

Hi MJ, thanks for your answer
Fullscreen is a small subpatch I always use to send fullscreen messages to the jit.window. I forgot to remove it in this particular case. As for the slab, threshold and height are there just to use them when I change the shader that jit.slab is reading.

Here the patch again:

– Pasted Max Patch, click to expand. –

It should work, maybe it is a problem of incompatibility with my videocard? Btw I am in Max 5.0.8

Thanks


January 9, 2010 | 11:32 am

Update: After some tests on another computer (MacBook Pro), I can tell that the problem is indeed with the graphic card GMA950. Some shaders won’t work on it :S


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)