Jitter doesn't open any more! Help!

Aug 2, 2007 at 1:01pm

Jitter doesn't open any more! Help!

Hi everybody,
all in a sudden Jitter doesn’t work any more! And in the middle of a
project!
I use MaxMSP 4.6.3 an iMac Intel with OS X 10.4.10… today when I
started to work all the jitter external where no more accessible from
my patches…
Is it maybe because yesterday night I upgraded the OS to the last
security upgrade? I hope not!!!
Moreover, following my panic I tried to reinstall Jitter and… it
is no more possible! It says that I can’t installi it because I need
MaxMSP 4.6, that I have…
What should I do?
Please help!!

massimiliano

#33129
Aug 2, 2007 at 3:20pm

Moving this topic to the Jitter forum, please reply to the Jitter list.

#109859
Aug 2, 2007 at 4:54pm

http://cycling74.com/twiki/bin/view/FAQs/MacUpdate1049
Cycling ’74 software crashes after running Automatic Update on an Intel Mac.
How can I fix this?:

It has come to our attention that there is a problem using any
PACE-protected software with several Apple Automatic Updates on Intel Macs.
The reason for this crash has to do with OS prebinding issues, and how they
are handled by PACE. Both PACE and Apple are aware of this issue and are
working to provide updates to remedy the issue. The next incremental release
of MaxMSP < http://cycling74.com/twiki/bin/view/FAQs/MaxMSP> will include a
fix that will hopefully prevent this from happening in the future.

The best way to remedy the problem is this:

Download and run the prebinding script supplied by PACE
here<
http://www.paceap.com/prebind_script.dmg>.
Be sure to read the “Read Me” file that accompanies the file and follow the
instructions given there. Once you have repaired the prebinding of your OS,
the crash should no longer occur.
If problems persist, please contact us at
support@cycling74.com.

On 8/2/07, Mattijs Kneppers wrote:
>
>
> Moving this topic to the Jitter forum, please reply to the Jitter list.
>
>
> –
> SmadSteck – http://www.smadsteck.nl
> Hard- and software for interactive audiovisual sampling
>


http://www.danielast.com

#109860
Aug 2, 2007 at 6:18pm

Hello,
Did you move or rename your MaxMSP application folder?

It sounds like you will need to start again from scratch. To do this,
you can chuck the MaxMSP 4.6 folder into the trash and then install
MaxMSP 4.6.3 and Jitter 1.6.3 using our latest installer, downloadable
from the website.
You might also want to trash the Max 4.6 Preferences folder as well.

If that doesn’t fix it, send us an email: support at cycling74 dot com.

Best,
Andrew B.

#109861

You must be logged in to reply to this topic.