Forums > MaxMSP

Jweb hiding problem when is inside a bpatcher

November 24, 2010 | 12:21 am

I have a very annoying problem and I think it is a bug.
I have a jweb object inside a bpatcher that when I try to hide it using scripting it does not!
I ‘ve looked in the forum it has been reported once but no one replied to it…
please any ideas! I really need to sort this out cause I was hoping to use the jweb in order to create interfaces inside bpatchers

Regards
4nt0n


November 24, 2010 | 12:43 am

What do you mean by "hide it?"

-Ben


November 24, 2010 | 12:57 am

hello Ben!

I mean hide the bpatcher.
I use scripting and the thispatcher object in order to hide the bpatcher that contains the jweb object. ALthough it makes the bpatcher visible it doesn’t change it status to hidden. And is a problem with jweb cause whenI remove the jweb object the bpatcher hides properly.

4nt0n


November 24, 2010 | 1:06 am

I am adding the files.
just open the interfacing.maxpat
the music_browser.maxpat is the patch inside the bpatcher in interfacing.


November 24, 2010 | 1:19 am

Looks like this is a current limitation for jweb in a bpatcher. The screen doesn’t properly get refreshed when you request to hide the bpatcher.

Some workarounds, send a message directly the the jweb object, or move the jweb’s patching/presentation_rect, or use the bpatcher’s ‘offset’ attribute.

-Ben


November 24, 2010 | 1:32 am

I was thinking to use a second thispatcer object in the bpatcher and before hiding the bpatcher to hide the jweb object first. It sounds plausible doesn’t is? Actually I tried it and it works.

4nt0n


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)