Lmerge last item??

Feb 25, 2007 at 1:13pm

Lmerge last item??

hi

when using Lmerge (from Lobjects) the last item is from the left
input list, always…

even on the help file, with [0 2 4 6 8] as left message and [1 3 5 7
9] as right message, the result is

[0 1 2 3 4 5 6 7 8] – where i would have expected [ 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9]

is this normal???

thanks

kasper

Kasper T. Toeplitz
noise, composition, bass, computer

http://www.sleazeArt.com

http://www.myspace.com/sleazeart

#30456
Feb 25, 2007 at 6:35pm

i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

j

#97452
Feb 25, 2007 at 6:37pm

i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 as expected

#97453
Feb 25, 2007 at 7:05pm

>i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 as expected
>–

???????

not me………… (on 2 different macs but probably the same distri……)

will try to see which version i have etc….. but that is strange….

thanks

kasper

Kasper T. Toeplitz
noise, composition, bass, computer

http://www.sleazeArt.com

#97454
Feb 25, 2007 at 7:14pm

>i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ok, i downloaded the latest distri of LObjects and it works now –
which only means the patch I did as a workaround is useless – oh…..

thanks

kasper

#97455
Feb 26, 2007 at 4:25pm

Kasper T Toeplitz wrote:
> when using Lmerge (from Lobjects) the last item is from the left input
> list, always…
>
> even on the help file, with [0 2 4 6 8] as left message and [1 3 5 7 9]
> as right message, the result is
>
> [0 1 2 3 4 5 6 7 8] – where i would have expected [ 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9]
>
> is this normal???

I don’t think so, but you could replace Lmerge with a standard object:
[mxj list.Multiplex].

Stefan


Stefan Tiedje————x——-
–_____———–|————–
–(_|_ —-|—–|—–()——-
– _|_)—-|—–()————–
———-()——–www.ccmix.com

#97456
Apr 26, 2007 at 11:31pm

This is due to an old bug in Lmerge. It’s been fixed for some time, so update your Lobjects. If you need a system 9 version email me.
However, I just discovered a similar problem with the combination of a single value on the left and the useall option. The universal binary version of a fixed Lmerge is in the beta folder at ftp://arts.ucsc.edu/pub/ems/Lobjects
A windows repair (the older bug is not in the windows version) will appear just as soon as I get a working win_max again.
pqe

#97457
Apr 27, 2007 at 3:42am

works fine on XP.

#97458
Apr 27, 2007 at 9:41am

>This is due to an old bug in Lmerge. It’s been fixed for some time,
>so update your Lobjects. If you need a system 9 version email me.
>However, I just discovered a similar problem with the combination of
>a single value on the left and the useall option. The universal
>binary version of a fixed Lmerge is in the beta folder at
>ftp://arts.ucsc.edu/pub/ems/Lobjects

hi

thanks. I am no more on os9 (even if i still have some computers
running it) but my main computer is running OS X48 and maxmsp 457

the mxo objects don’t seem to work on non-4.6 maxes. ( and lmerge.mxo
for sure dos not)

thanks

kasper

Kasper T. Toeplitz
noise, composition, bass, computer

http://www.sleazeArt.com

http://www.myspace.com/sleazeart

#97459

You must be logged in to reply to this topic.