Login problem

May 17, 2011 at 6:27pm

Login problem

Does anyone else find that there are periods where they can’t log into the forum? I pretty regularly am in a state where I fill out the login form, but don’t get logged in after submitting the form.

#57182
May 17, 2011 at 6:42pm

nope, never..

just did…
mac mini 10.5.8
firefx

2042 CET

#204842
May 17, 2011 at 9:47pm

Hi Chris,

Are you logging in on the Cycling ’74 front page or on the Forum page? Unfortunately, these two are not completely linked at this time. The forum login is one thing and the project/toolbox/user profile is another thing. They use the same user/password though.

We are looking at some ways of alleviating this issue down the road, thanks for bearing with us!

-Ben

#204843
May 17, 2011 at 11:55pm

it happens sporadically, maybe once a week. I am always on some forum thread or another.

#204844
May 18, 2011 at 3:50pm

On a related note, oftentimes I have to login when visiting the forum, even though I ticked the ‘remember me’ box on my previous login.

Does this setting expire after a certain time, or can you have only one ip logged in at a time (I log in on multiple computers on multiple locations)?

(when I do log in, it always works though)

#204845
May 18, 2011 at 4:21pm

@Chris Muir – what browser are you using? Do you have any plugins installed that affect cookies?

@EMV – when you login at one computer / browser it will expire all other cookies that are set.

#204846
May 19, 2011 at 12:00pm

I am frequently click remember me and it never does. Occasionally I log into the front page and when I go into the forums I have to login again to post. But I am always able to login.

#204847
May 22, 2011 at 5:34pm

@Ben: Thanks for the info. Good to know.

#204848

You must be logged in to reply to this topic.