Forums > MaxMSP

Mac Standalone application bug??


sdm
August 21, 2007 | 9:45 am

Hi I’m trying to build an application.
I did it several times before, on my previous Titanium running os10.3.9 and MAX 4.5.
Now am running MAX 4.6.2 on a Macbook Pro os 10.4.9 (combo update installed).

once the application is builded i cannot open it, i have this message on the finder

"you can’t open the application because it could be damaged or incomplete."

i had a look in the package and everything seems to be ok.
i wonder if there could be any problem with the runtime placed in the macOS folder within the package app.

any ideas?
thanks for helping

Stefano


August 21, 2007 | 12:14 pm



sdm
August 21, 2007 | 6:13 pm

Thank you for the answer.

what do you mean for "chmod a+x on it"?

(am sure it’s my mistake somewhere, but haven’t found it yet)
stefano

> i had a look in the package and everything seems to be ok.
> i wonder if there could be any problem with the runtime placed in the
> macOS folder within the package app.

Make sure its properties are ok: you may have to do a chmod a+x on it.
I think you have to build the standalone on the sta rtup disk if you
don’t want to have this problem.

p


August 21, 2007 | 9:27 pm

Also: when building, you must build the app to somewhere on the startup disk, otherwise you’ll get the problem noted above – its executable bit will not be set.



sdm
August 22, 2007 | 9:42 am


August 22, 2007 | 1:30 pm


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)