Forums > MaxMSP

Maxiuno

November 28, 2007 | 10:44 pm

Hey all,

This one is for you Arduino people:

I connect my Arduino Decimilla to my laptop, open up Arduino 10, verify/compile the included code, then close Arduino 10.

I open up Max, and it doesn’t read the board.

It just recently stopped working. I’ve tried this with both my boards, the lights flicker when the I/O is running in Arduino 10, then nothing when I go to Max.

Am I doing something silly or stupid?

Nick


November 28, 2007 | 10:56 pm

quit the arduino dev environment first before the max serial object is
instantiated.

On Nov 28, 2007, at 5:44 PM, nk_snyder wrote:

>
> Hey all,
>
> This one is for you Arduino people:
>
> I connect my Arduino Decimilla to my laptop, open up Arduino 10,
> verify/compile the included code, then close Arduino 10.
>
> I open up Max, and it doesn’t read the board.
>
> It just recently stopped working. I’ve tried this with both my
> boards, the lights flicker when the I/O is running in Arduino 10,
> then nothing when I go to Max.
>
> Am I doing something silly or stupid?
>
> Nick
>


November 28, 2007 | 10:58 pm

this is just a quick guess, but sometimes I got problems when bluetooth
was turned on.
try to turn it off and if that helps, good (although I don’t know why
this works).
otherwise maybe some update since it last worked?
marius.

nk_snyder wrote:
> Hey all,
>
> This one is for you Arduino people:
>
> I connect my Arduino Decimilla to my laptop, open up Arduino 10, verify/compile the included code, then close Arduino 10.
>
> I open up Max, and it doesn’t read the board.
>
> It just recently stopped working. I’ve tried this with both my boards, the lights flicker when the I/O is running in Arduino 10, then nothing when I go to Max.
>
> Am I doing something silly or stupid?
>
> Nick
>


Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)