Maxuino v.007 for arduino

Nov 2, 2009 at 7:39am

Maxuino v.007 for arduino

Here is the latest update for maxuino. I have done some bug fixes, cleaned the interface and tried to make it more intuitive. More exciting for some of you, I have added support for servos on all digital pins in accordance with the latest Firmata version (2.1beta7) and the great work done by Shigeru Kobayashi and Hans-Christoph Steiner. Enjoy and let me know if you have any questions or requests.

http://co-lab.info/maxuino-007.zip

#46247
Nov 2, 2009 at 12:00pm

hi,

thanks you a lot for the update. is there still support for Max 4.6 ?

#166523
Nov 2, 2009 at 2:26pm

Hi there,

Nice work on the patch.. It helps me a lot!
I have one question and I don’t know if it is in the patch or in the firmata software, but. When I connect sensors to the analog input of my arduino, the output in the numberboxes is very low. Do you have any idea what this could be?
I work with arduino Mega, don’t know if that has anything to do with?

tnx in advance!

gr. ]oris

#166524
Nov 2, 2009 at 3:51pm

@pelang – I don’t have access to Max 4 anymore, I am sorry about that.

@Joris – Firmata and the arduino Mega are not really getting along, as the pin numbering for the Mega requires its own version. There are people working on it and when it is ready I will do a version of maxuino to match. until then you will have to write your own. sorry.

#166525
Nov 3, 2009 at 5:52am

excellent! thanks digitalColeman!

#166526
Nov 10, 2009 at 3:12am

hello,
i’m trying to use maxuino006/007 (they both work fine under normal use) with the 4067 multiplexer. i combined firmata code with the code for the multiplexer, and everything seems to come out fine in the serial monitor in arduino, but when i open the maxuino patch, and unpack the analog ins, the readings i get are whacky and make no sense whatsoever. any idea why, or how one might fix such an issue?

thanks,
colinz

#166527

You must be logged in to reply to this topic.