opengl is too fast

Apr 29, 2007 at 11:39am

opengl is too fast

not really, but take a look at this patch if u have a minute.
the movie matrix passes into the texture and comes out twice as fast.
is there a unique attribute for opengl?
>>>>>
ok, i solved the problem, but found another. probably also to do with my
understanding then anythingelse
if texture sends a matrix down the flow, it also sends a bang. that is why i
got double the fps on the right side.
so if i have a texture in an ordered rendering chain, those it need an
automatic 0 ?
if so, what about slabs? do then need an automatic 0 attribute? or is it
just for videoplane, gridshapes etc.

#P button 230 238 15 0;
#P toggle 144 192 15 0;
#P window setfont “Sans Serif” 9.;
#P window linecount 1;
#P message 144 209 37 9109513 thru $1;
#P message 191 112 73 9109513 read dozer.mov;
#B color 4;
#P newex 179 135 91 9109513 jit.qt.movie 320 240;
#P user jit.fpsgui 102 258 60 9109513 1;
#P newex 179 231 44 9109513 jit.matrix;
#P user jit.fpsgui 179 258 60 9109513 1;
#P newex 25 74 242 9109513 t b b b erase;
#P toggle 25 29 15 0;
#P newex 25 50 50 9109513 qmetro 40;
#P newex 179 159 27 9109513 t b l;
#P newex 196 182 76 9109513 jit.gl.texture colli;
#P newex 25 127 66 9109513 jit.window colli;
#P newex 25 104 73 9109513 jit.gl.render colli;
#P objectname jit.gl.slab[1];
#P comment 110 293 108 9109513 why is that half of this?;
#P connect 9 0 8 0;
#P connect 9 0 15 0;
#P connect 4 1 3 0;
#P fasten 13 0 9 0 149 229 184 229;
#P fasten 3 0 9 0 201 206 184 206;
#P connect 4 0 9 0;
#P connect 11 0 4 0;
#P connect 7 2 11 0;
#P connect 12 0 11 0;
#P connect 14 0 13 0;
#P connect 7 1 10 0;
#P fasten 7 3 1 0 261 98 30 98;
#P connect 7 0 1 0;
#P fasten 5 0 7 0 30 71 30 71;
#P connect 6 0 5 0;
#P window clipboard copycount 16;

#31652

You must be logged in to reply to this topic.