OSX 10.4.10 update: any issues?

Jun 20, 2007 at 9:19pm

OSX 10.4.10 update: any issues?

Hi all,

Just wondering if the OSX 10.4.10 update is causing any problems with Max?

The 10.4.9 update caused problems, which were resolved by simply downloading the combo update.

So before I click the update to download, I’d like to know if there are any issues.

Thanks,

Simon

#32555
Jun 20, 2007 at 9:38pm

On 20 juin 07, at 23:19, Simon wrote:

> The 10.4.9 update caused problems, which were resolved by simply
> downloading the combo update.
>
> So before I click the update to download, I’d like to know if there
> are any issues.

Can’t you just wait a few more minutes? I mean it’s just available
since one hour. It might be safer to wait no matter what.

ej

#107396
Jun 20, 2007 at 9:43pm

Of course I can, but I had no idea that it had only been released an hour ago!

I have been out all day, so it’s not my patience that’s the problem I can assure you.

You might as well have not posted if you have no information!

I’ll wait of course.

#107397
Jun 20, 2007 at 9:55pm

#107398
Jun 20, 2007 at 10:07pm

#107399
Jun 20, 2007 at 10:25pm

Hey thanks a lot for that, appreciated.

I’ll install now.

#107400
Jun 20, 2007 at 11:26pm

On 21 juin 07, at 00:25, Simon wrote:

> Hey thanks a lot for that, appreciated.

Seems ok on PPC and MacTel with Max 4.6.3.

ej

#107401
Jun 20, 2007 at 11:51pm

Nice one!

#107402
Jun 24, 2007 at 4:46pm

I have installed it, and have a problem!

have just booted up max 4.6.2 and it won’t run, (am using this version as mac 4.6.3 won’t boot up either, as has the error “The server may not exist or it is not operational at this time” which Doesn’t want to be fixed by the answers given on the forum.

(eg trashing prefs etc)

please help as this is BAD!

macbook pro (intel mac os x 4.10
max 4.6.3 / 4.6.2

James

#107403
Jun 24, 2007 at 5:12pm

I’m on a powerPC G4 PowerBook, MacOSX 10.4.10, Max/MSP 4.6.2, Jitter 1.6.2.

Installed the update one hour ago and am still up and running…

Is the problem patch specific?
Need a combo update?

Hope you sort it out,
–Aadjan

james brouwer wrote:
> I have installed it, and have a problem!
>
> have just booted up max 4.6.2 and it won’t run, (am using this version as mac 4.6.3 won’t boot up either, as has the error “The server may not exist or it is not operational at this time” which Doesn’t want to be fixed by the answers given on the forum.
>
> (eg trashing prefs etc)
>
> please help as this is BAD!
>
> macbook pro (intel mac os x 4.10
> max 4.6.3 / 4.6.2
>
> James
>
>

#107404
Jun 24, 2007 at 6:28pm

On 24 Jun 2007, at 17:46, james brouwer wrote:

> macbook pro (intel mac os x 4.10
> max 4.6.3 / 4.6.2

All working fine here (MacBook Pro 2.33GHz, 10.4.10, Max/MSP 4.6.2 &
4.6.3, Jitter 1.6.2).

Nick Rothwell / Cassiel.com Limited
http://www.cassiel.com
http://www.myspace.com/cassieldotcom
http://www.loadbang.net

#107405
Jun 25, 2007 at 5:23pm

Haven’t installed the update, but saw this thread which put me off. It’s so long that I haven’t actually got to the end of it yet though!

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1005162&tstart=0

#107406
Jun 27, 2007 at 9:40am

hehe.
to late. :-(
yes pop sound (funny but annoying) and no input.
grrrrrr.

#107407
Jul 3, 2007 at 6:01pm
#107408
Jul 4, 2007 at 10:15pm

i am having issues!

in fact, they are the same ones that required that Pre-binding Fix from… 10.4.6?

I just installed the 10.4.10 update and the latest security update. i am not getting the clicking that the linked Apple thread talks about. I am simply getting my Max/MSP icon to bounce once in the dock when I click it, and then nothing…

so, has anyone else found they need to re-fix the pre-binding?

#107409
Jul 4, 2007 at 10:37pm

On 5 juil. 07, at 00:15, kevin wrote:

> i am having issues!
>
> in fact, they are the same ones that required that Pre-binding Fix
> from… 10.4.6?
>
> I just installed the 10.4.10 update and the latest security update.
> i am not getting the clicking that the linked Apple thread talks
> about. I am simply getting my Max/MSP icon to bounce once in the
> dock when I click it, and then nothing…
>
> so, has anyone else found they need to re-fix the pre-binding?

Nope, as reported here, there shouldn’t be any need of the pre-
binding script with the last version of Max (4.6.3).

http://www.cycling74.com/twiki/bin/view/FAQs/MacUpdate1049

ej

#107410
Jul 4, 2007 at 11:25pm

It’s fine here too.

David

>
>>
>> I just installed the 10.4.10 update and the latest security
>> update. i am not getting the clicking that the linked Apple thread
>> talks about. I am simply getting my Max/MSP icon to bounce once in
>> the dock when I click it, and then nothing…
>>
>> so, has anyone else found they need to re-fix the pre-binding?
>
> Nope, as reported here, there shouldn’t be any need of the pre-
> binding script with the last version of Max (4.6.3).
>
> ej

#107411
Jul 15, 2007 at 1:06pm

My Alesis x25 audio/midi controller kernel crashes my MBP 2.33 every time… Alesis knows about it and says they are trying to fix things with 10.4.10. Other USB interfaces work fine.

John

#107412

You must be logged in to reply to this topic.