problem with zl group

Sep 27, 2008 at 4:37pm

problem with zl group

i don’t understand why my patch doesn’t work. Is it a bug with zl group or something i have not seen ? please help (mac os 10.4.11, max 5, macbook).

#40027
Sep 27, 2008 at 5:36pm

On 27 sept. 08, at 18:37, nicolas wrote:

> i don’t understand why my patch doesn’t work. Is it a bug with zl
> group or something i have not seen ? please help (mac os 10.4.11,
> max 5, macbook).

The problem is in buddy. While I investigate, you can replace buddy by
2 zl objects. It’s also worth to notice that you can achieve the same
thing as your mirror subpatcher with just one [vexpr] object.

Best,
ej

– Pasted Max Patch, click to expand. –
#141317
Sep 27, 2008 at 6:30pm

On Sep 27, 2008, at 9:37 AM, nicolas wrote:

> i don’t understand why my patch doesn’t work. Is it a bug with zl
> group or something i have not seen ?

It seems to be a problem with buddy. Look at the list it puts out of
its left outlet with lists >128 items long.

You could probably replace zl slice and buddy with zl ecils

-C

Chris Muir
cbm@well.com

http://www.xfade.com

#141318
Sep 27, 2008 at 6:37pm

On 27 sept. 08, at 20:30, Chris Muir wrote:

>> i don’t understand why my patch doesn’t work. Is it a bug with zl
>> group or something i have not seen ?
>
> It seems to be a problem with buddy. Look at the list it puts out of
> its left outlet with lists >128 items long.

indeed that’s the case.

ej

#141319
Sep 28, 2008 at 5:48am

thanks, i’ll investigate about buddy ; vexpr, of course ! i didn’t remember it.

#141320

You must be logged in to reply to this topic.