Forums > Jitter

spigot error: error parsing spigot~ cue data

January 7, 2008 | 3:43 pm

Hello,
I’m using several jit.qt.movies connected to several spigots. Each one with its unique soc name..
when i play a new movie (read + start + time $1) I get this error:
error: jit.qt.movie: error parsing spigot~ cue data

I suppose that I don’t do correctly the stop-start sequence. But i don’t find any info in the spigot reference. Can anyone tell me what is wrong?.

I’m using jitter 1.6.3 with the incremental upload JitterAPI.framework / jitlib update 13 December 2007, and quicktime 7.1.6 in a windows xp machine.

Thanks,
Felix


January 7, 2008 | 5:42 pm

Well i was sending a read + start + time $i with a trigger object.
I put a delay (even with the argument 0 ms) for the time message, and i don’t get the error message (error: jit.qt.movie: error parsing spigot~ cue data) any more. weird.
I have another problem because sometimes using the spigots objects i get the following message in the max screen. It happens playing some of the movies i previously recorded using the jit.vcr object:
sfplay~: truncating cue 2
sfplay~: truncating cue 3
I suppose that spigot code is close to the sfplay object …
Does anyone have a clue why i get these messages about preload list cue?

Many thanks,
Felix


February 28, 2011 | 11:51 pm

Hi Felix,

Can you please send me your solution to this? I have the exact same problem.

thanks!!!


May 2, 2014 | 6:27 am

Hello,

same problem here.
Any idea why you get these errors: "sfplay32~: truncating cue 3" ?

thanks!


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)