Forums > Jitter

[spigot~] error: jit.qt.movie: error -205 setting media soc

March 3, 2006 | 12:18 pm

Sorry if this is a known thing, but I googled synthesisters and the
web as a whole with the error, and I can’t find it.

error: jit.qt.movie: error -205 setting media soc

I’m trying to work with spigot~ (my first try, really), but can’t
even get the help or jitter tutorial (27) to do so.

am on OS X 10.4.4, max 4.5.5, jitter 1.5.1

thanks,

nathaniel

http://nathanielstern.com


March 3, 2006 | 1:45 pm

This problem was already discussed on the list. Here’s are some of the
previous answers:

Jeremy Bernstein wrote:
> This is known issue with QuickTime 7 and spigot~. There is currently
> no workaround, beyond downgrading to Quicktime 6.5.

The only reinstaller i could find, is said to be available only for Mac
OS X 10.3.9
http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/
quicktime652reinstallerforquicktime701.html
http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/
quicktime652reinstallerforquicktime70.html

riccardo


March 3, 2006 | 1:48 pm

if youre using quicktime 7 (assuming so b/c of 10.4), spigot~ no workie


March 3, 2006 | 2:00 pm

spigot~ doesn’t work with recent versions of quicktime…
If you search the forum with keywords "spigot" and "quicktime", you’ll
find a couple of hits.

p

_____________________________
Patrick Delges

Centre de Recherches et de Formation Musicales de Wallonie asbl

http://users.skynet.be/crfmw/max


March 3, 2006 | 5:18 pm

thanks everyone. that makes me so sad :(

nathaniel

http://nathanielstern.com


Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)