Forums > MaxMSP

Strange Interlok error on install

October 9, 2010 | 12:04 am

I've just done a clean install of Snow Leopard, updated everything and am currently re-installing all my production software. I got to Max/MSP and downloaded the latest 4.6 version and got this strange error while installing. Never had it before and am curious what to do. Thanks!

[attachment=143229,1225]

Attachments:
  1. Screen_shot_2010-10-08_at_8.01.18_PM.png

October 10, 2010 | 4:05 am

? no??



Ad.
October 10, 2010 | 8:40 am

I remember having an error message too (don’t know if it was the same one) but with without any consequences, it does work anyway.
Ad.


October 11, 2010 | 1:40 am

Although Max/MSP 4.6.3 and Jitter 1.6.3 is not officially supported on Snow Leopard, it may work fine.

You may need to install the latest PACE drivers *after* installing Max 4.6, as the version that Max/MSP 4.6.3 uses is outdated.

Some users are experiencing a ‘failed install’ at the end of the installation.

When this happens, Max actually gets installed ok, but it is the PACE extensions that do not.

So, after finishing the installation, you may need to do a clean install of the PACE drivers. First you will need to remove any of these files you are able to find:
/System/Library/Extensions/PACESupport.kext
/System/Library/Extensions/PACESupport2.kext
/System/Library/Extensions/PACESupportFamily.kext
/Library/StartupItems/PACESupport/
/Library/Application Support/PACE Anti-Piracy/

Then download and install the latest InterLok extensions.

These can be found at:

http://paceap.com/dldrvr.html

-Ben


October 11, 2010 | 4:50 pm

Awesome! Thanks for the help guys!


Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)