Forums > MIRA

This patch crashes mira at startup

January 22, 2014 | 2:17 pm

hello Mira list,
It seems it detect to times the network i uninstalled Mira on my ipad but it didn’t change anything…
Tried on a adhoc network and on my box network
pong patch doesn’t crash mira
So it’s my patch
Can anyone help?
Cheers
Hubert
MBP 10.6.8
M6.1.6
Mira package 1.1.6

<code>

– Pasted Max Patch, click to expand. –

</code>


January 22, 2014 | 2:28 pm

Ok to help more,
It asks me if i want to send a report then the windows disappears but when i double clic on home button i still see a mira window open it’s black. I select it it ask me again for sending the report and so on…It disappears when the tab appears with written frame 1
….
Cheers


January 22, 2014 | 2:33 pm

And to take it easy…
I need to deliver tomorrow 12H !!!
The patch was working fine but on v2 with umenu full of data it started to crash…
OUOUuoUOUou
HUBERT


January 22, 2014 | 4:10 pm

Hey Hubert,

I can reproduce the issue and we’ll have a closer look. In the meantime you can "fix your patch" to make it work properly by changing the first item of your right most menu which is blank.

Sorry for the inconvenience in the meantime.

<code>

– Pasted Max Patch, click to expand. –

</code>


January 23, 2014 | 2:23 am

Hi Emmanuel,
Wherever you are in the world
Works fine… and just in time!!!
Thanks a lot
Cheers
Hubert


January 24, 2014 | 6:47 am

Glad to hear. Thanks for the example, this is fixed for the next version.


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)