Forums > Jitter

Trailing Frames with videoplanes

October 31, 2007 | 12:24 am

I am using many videoplanes in one composition and they are moving on and off screen. My compositing now looks good and everything is overlapping well but my the videos are trailing frames, as in the previous frame stays on screen instead of disappearing like it should. Interestingly the undesired frames disappear when I go both back and forth in between fullscreen and the regular window. It was working fine before in my patch and this seemed to start happening around the same time I started adding sound to my videos which are all under 1mb each. I’ve tried it on different computers with no luck. any advice?
Thanks
Greg


October 31, 2007 | 12:28 am

impossible to answer unless you post a simple patch which exhibits
this kind of behavior.

On Oct 30, 2007, at 8:24 PM, Greg wrote:

>
> I am using many videoplanes in one composition and they are moving
> on and off screen. My compositing now looks good and everything is
> overlapping well but my the videos are trailing frames, as in the
> previous frame stays on screen instead of disappearing like it
> should. Interestingly the undesired frames disappear when I go both
> back and forth in between fullscreen and the regular window. It was
> working fine before in my patch and this seemed to start happening
> around the same time I started adding sound to my videos which are
> all under 1mb each. I’ve tried it on different computers with no
> luck. any advice?
> Thanks
> Greg
>


October 31, 2007 | 2:08 am

I posted the patch as a new topic by accident, try it with videos with sounds, bang the videos and then bang the area that says it clears them, the last frame always stays behind. Thanks


Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)