[troubleshooting] msp playback problem

Mar 27, 2007 at 10:27pm

[troubleshooting] msp playback problem

Dear list,
After authorizing Max/Msp + Jitter … msp does’nt properly work.
take this simple example (msp tutorial one):

?
when I hit start it generates sound. The second time (after I stop it once) there is no
sound generated unless unless I restart max/msp program and then again it runs only
once. Any help is appreciated .
d.

#31063
Mar 27, 2007 at 11:23pm

Dean,

It sounds like your MSP is not authorized for some reason. I sent you an
email offlist regarding the problem you are having.

All the best,
-Ben

gransar wrote:
> Dear list,
> After authorizing Max/Msp + Jitter … msp does’nt properly work.
> take this simple example (msp tutorial one):
>
>
>
>
>
> ?
> when I hit start it generates sound. The second time (after I stop it once) there is no
> sound generated unless unless I restart max/msp program and then again it runs only
> once. Any help is appreciated .
> d.
>
> ————————————————————————
>
>

#100400
Mar 28, 2007 at 12:00am

HI Ben,
Thanks…. IT WORKED…IT WORKED…IT WORKED…
basically you would have enter both authorization reponses
the way you just mentioned.
Thanks again.
Dean.

On Mar 27, 2007, at 7:23 PM, Ben Bracken wrote:

> Dean,
>
> It sounds like your MSP is not authorized for some reason. I sent
> you an email offlist regarding the problem you are having.
>
> All the best,
> -Ben
>
> gransar wrote:
>> Dear list,
>> After authorizing Max/Msp + Jitter … msp does’nt properly work.
>> take this simple example (msp tutorial one):
>>
>>
>>
>>
>>
>> ?
>> when I hit start it generates sound. The second time (after I stop
>> it once) there is no
>> sound generated unless unless I restart max/msp program and then
>> again it runs only
>> once. Any help is appreciated .
>> d.
>>
>> ———————————————————————
>> —
>>
>>

#100401
Mar 28, 2007 at 12:03am

Thanks Ben,
IT WORKED…
Cycling is very anal with the authorization code
which means if you receive two codes you would
have to enter them both. The second code has to
entered the way you just mentioned (cntl + comm +
clicking on the application icon) becuase authorization
is not requested again.
d.

#100402

You must be logged in to reply to this topic.