Forums > Jitter

weird bar in full screen

May 8, 2012 | 6:23 pm

I’m getting a strange bar running along the bottom of the main screen of 3, when I go into full screen.
It’s about 20 pixels high, white, and has a red button that clicks it away on the lhs end.
It doesn’t appear on any other screen, nor subsequent to being clicked away.

Any idea what it is ?

Thanks,

Jem


May 8, 2012 | 7:17 pm

Hi Jem,

If you have a patch that reliably reproduces this intermittent issue, please send along to Support. Thanks!

-Ben


May 8, 2012 | 8:35 pm

Well, this is the pared down crux of the matter. Doesn’t always do it. Not doing it now of course !

Jem

– Pasted Max Patch, click to expand. –

April 9, 2014 | 10:32 am

Hi! any news about this issue? I am having the same problem (macbook pro 15" retina display late 2013)


April 13, 2014 | 11:15 pm

This happens with every video patch I make using openGL render, as soon as I turn the window to fullscreen. When I close the patch, there is this bar at the bottom of the screen…


April 14, 2014 | 8:19 am

Confirmed here — MacBook Pro 2.4 GHz i7, OS 10.8.5, Max 6.1.6 32-bit — with even the simplest of patches. Only happens the first time, though. Once I close the mystery window by clicking on its close button, it doesn’t appear again till I restart Max.
—–

– Pasted Max Patch, click to expand. –

April 14, 2014 | 8:25 am

I’ve gotten the same problem intermittently (though not with this patch).

{
"version" : "Version 6.1.6 (307fb20)",
"platform" : "mac",
"arch" : "x86",
"osversion" : "Mac OS X Version 10.9.2 x86_64",
"samplerate" : 44100,
"iovs" : 256,
"sigvs" : 64,
"scheduler_in_audio_interrupt" : "off",
"audio_drivername" : "Core Audio",
"audio_driver_subname" : "",
"eventinterval" : 2,
"overdrive" : "on",
"mixerparallel" : "off",
"mixercrossfade" : 0,
"mixerlatency" : 30.0,
"mixerramptime" : 10.0
}


April 14, 2014 | 8:35 am

Thanks everyone. We have this bug ticketed, though I don’t know when a fix will be available.

-Ben


Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)