10.4.7 update (PPC)


    Jun 29 2006 | 3:46 pm
    Hi,
    did anyone tried the incremental update of mac os X via software update ?
    Will this update remedy the bug or reproduce it ?
    Léo

    • Jun 29 2006 | 3:58 pm
    • Jun 29 2006 | 4:09 pm
      you can remedy the veclib bug by re-install 10.4.6 with the
      ***combo*** updater. I havent gone to 10.4.7 yet, so im not sure.
      v a d e //
      www.vade.info
      abstrakt.vade.info
    • Jun 29 2006 | 4:09 pm
      Mac OS 10.4.7. (PPC), MaxMSP 4.5.7: fftin~ and fftout~ are working fine
      here.
      I used the "Mac OS X Update 10.4.7 Combo PPC".
      /Jakob
    • Jun 29 2006 | 4:20 pm
      > > did anyone tried the incremental update of mac os X via software
      > > update ?
      > I've taken a couple of machines to 10.4.7 - no problems so far with
      > 4.5.7 or 4.6b11.
      Great, Thanks
      > > Will this update remedy the bug or reproduce it ?
      > Dunno - I don't know what that bug is.
      Updating to 10.4.6 via software update deleted a library somewhere used
      by several fft objects.
      I can't manage to find the article (I believe by Andrew Benson) on c74
      site but there were several threads on this problem.
      Léo
    • Jun 29 2006 | 4:21 pm
      On 29 Jun 2006, at 16:58, Nick Rothwell wrote:
      > I've taken a couple of machines to 10.4.7 - no problems so far with
      > 4.5.7 or 4.6b11.
      Now, I see QuickTime 7.1.2 has just come down the wire...
      -- N.
      nick rothwell -- composition, systems, performance -- http://
      www.cassiel.com