bug with capture texture to matrixslab


    Feb 04 2007 | 10:03 am
    problem;
    when capturing to texture cpu is fine,
    when moving to matrix cpu goes to 50%, acceptable,
    if then switching to slab, cpu stay high,
    if then disabling output from texture, cpu still high,
    only when explicitly disabling capture, cpu returns to (almost) idle.
    max v2;
    hardware:
    xp sp2
    jitter 1.6b2
    ati radeon x800

    • Feb 05 2007 | 12:34 am
      this isn't a bug, its a feature
      On 2/4/07, yair reshef wrote:
      >
      > problem;
      > when capturing to texture cpu is fine,
      > when moving to matrix cpu goes to 50%, acceptable,
      > if then switching to slab, cpu stay high,
      > if then disabling output from texture, cpu still high,
      > only when explicitly disabling capture, cpu returns to (almost) idle.
      >
      >
      > max v2;
      > #N vpatcher 25 70 655 549;
      > #P window setfont "Sans Serif" 12.;
      > #P window linecount 1;
      > #P message 185 248 15 9109516 2;
      > #B color 15;
      > #P message 169 248 15 9109516 1;
      > #B color 15;
      > #P message 153 248 15 9109516 0;
      > #B color 15;
      > #P window setfont "Sans Serif" 9.;
      > #P newex 153 275 185 9109513 gate 2;
      > #P window setfont "Sans Serif" 12.;
      > #P message 393 146 74 9109516 capture noiz;
      > #P message 340 146 49 9109516 capture;
      > #P newex 150 116 41 9109516 t b b b;
      > #P user jit.fpsgui 235 336 60 9109516 3;
      > #P window setfont "Sans Serif" 9.;
      > #P newex 153 312 44 9109513 jit.matrix;
      > #P user jit.pwindow 152 336 82 62 0 1 0 0 1 0;
      > #P user jit.pwindow 32 158 82 62 0 1 0 0 1 0;
      > #X name debg;
      > #P window setfont "Sans Serif" 12.;
      > #P newex 180 175 208 9109516 jit.gl.videoplane debg @capture noiz;
      > #P newex 180 144 122 9109516 jit.noise 4 char 64 64;
      > #P toggle 33 34 15 0;
      > #P newex 33 57 57 9109516 qmetro 2;
      > #P newex 33 88 66 9109516 t b b erase;
      > #P newex 33 132 100 9109516 jit.gl.render debg;
      > #P window setfont "Sans Serif" 9.;
      > #P newex 328 310 169 9109513 jit.gl.slab debg @dimscale 0.2 0.2;
      > #P newex 150 212 134 9109513 jit.gl.texture debg @name noiz;
      > #P window setfont "Sans Serif" 12.;
      > #P window linecount 6;
      > #P comment 216 34 320 9109516 problem ; when capturing to texture cpu is
      > fine ; when moving to matrix (1) cpu goes to 50% , acceptable ; if then
      > switching to slab (2) , cpu stay high ; if then disabling output from
      > texture(0) , cpu stil high ; only when disabling capture , cpu returns to
      > (almost) idle.;
      > #P connect 6 0 5 0;
      > #P connect 5 0 4 0;
      > #P connect 4 2 3 0;
      > #P connect 4 0 3 0;
      > #P fasten 4 1 13 0 66 113 155 113;
      > #P connect 13 0 1 0;
      > #P connect 17 0 16 0;
      > #P connect 18 0 16 0;
      > #P connect 19 0 16 0;
      > #P connect 16 0 11 0;
      > #P connect 11 0 10 0;
      > #P connect 13 2 7 0;
      > #P connect 7 0 8 0;
      > #P fasten 14 0 8 0 345 170 185 170;
      > #P fasten 15 0 8 0 398 170 185 170;
      > #P fasten 11 0 12 0 156 333 240 333;
      > #P fasten 1 0 16 1 155 240 333 240;
      > #P connect 16 1 2 0;
      > #P pop;
      >
      > hardware:
      > xp sp2
      > jitter 1.6b2
      > ati radeon x800
      >