Control + S has stopped saving, any ideas why?


    Jan 12 2009 | 10:47 am
    This has happened on two different computers now, Control + S has stopped saving documents. A small niggle, but still quite inconvenient as I am a regular saver! Control works with all other shortcuts except save. Any ideas?? (on PC)

    • Jan 12 2009 | 10:50 am
      On 12 janv. 09, at 11:47, Ivan Redman wrote:
      > This has happened on two different computers now, Control + S has
      > stopped saving documents. A small niggle, but still quite
      > inconvenient as I am a regular saver! Control works with all other
      > shortcuts except save. Any ideas??
      Platform? Do you have any error message in the Max Window? Make sure
      that you have the correct permissions to write the patch.
      ej
    • Jan 12 2009 | 12:07 pm
    • Jan 12 2009 | 12:12 pm
      It's on a laptop running Windows XP ... When I click Save under the file menu it saves fine, it is just the shortcut that's stopped working ... and as mentioned, the other Ctrl shortcuts work fine. Strange huh?
    • Jan 12 2009 | 3:57 pm
      Install Max Toolbox?
      Patch with a custom menu bar? (I think not, but just checking).
      Customized keycommands.txt in /init/ ?
      What else did you change? You seem to be running something in Max that is intercepting your Ctrl-keystrokes.
    • Jan 12 2009 | 4:13 pm
      Haven't actually edited any files, or installed anything new. It is seeming rather odd, the only thing I am changing is the object defaults, but that wouldn't affect the keyboard shortcuts I wouldn't have thought... I'll check the keycommands.txt file.
    • Jan 12 2009 | 6:25 pm
      On Jan 12, 2009, at 4:07 AM, Mathieu Chamagne wrote:
      > "command + > has stoped working only in max 5 a couple of weeks ago...
      Windows that use the built-in web browser eat this key command (at
      least they eat the similar CMD-` on the Mac). If you close any windows
      that have the web browser in them it might work again. Annoying, but
      true.
      - C
      Chris Muir
      cbm@well.com
    • Jan 13 2009 | 7:30 am
      Well it seems to have fixed itself. How strange...