framedump broken when recording?


    Nov 06 2006 | 12:37 pm
    Hello
    it seems that the framedump message is broken when recording the output to disc with jit.qt.record. It gets confused with the length of the movie and the order of frames.
    Didn't work with this: http://www.archive.org/download/LuckyStr1948_2/ LuckyStr1948_2_256kb.mp4
    thanks Bernhard
    G5, X.4.8, max/msp 4.6.2, Jitter 1.6.2
    --- Bernhard Loibner sound & media artist http://loibner.cc

    • Nov 06 2006 | 1:33 pm
      It appears that the built-in "stop" function isn't working, for some reason. Will investigate.
      In the meantime, just send "stop" to the movie or use "@autostart 0" before loading it. Then framedump seems to work properly.
      This is, btw, a Jitter issue, and should properly go in the Jitter forum.
      jb
      Am 06.11.2006 um 13:37 schrieb Bernhard Loibner:
      > it seems that the framedump message is broken when recording the > output to disc with jit.qt.record. It gets confused with the length > of the movie and the order of frames.
    • Nov 06 2006 | 4:56 pm
      Thanks Jeremy, this did the trick.
      best B.
      On Nov/06/2006/, at 14/33, Jeremy Bernstein wrote:
      > It appears that the built-in "stop" function isn't working, for > some reason. Will investigate. > > In the meantime, just send "stop" to the movie or use "@autostart > 0" before loading it. Then framedump seems to work properly. > > This is, btw, a Jitter issue, and should properly go in the Jitter > forum. > > jb > > Am 06.11.2006 um 13:37 schrieb Bernhard Loibner: > >> it seems that the framedump message is broken when recording the >> output to disc with jit.qt.record. It gets confused with the >> length of the movie and the order of frames. >
      --- Bernhard Loibner sound & media artist http://loibner.cc