Lmerge last item??


    Feb 25 2007 | 1:13 pm
    hi
    when using Lmerge (from Lobjects) the last item is from the left input list, always...
    even on the help file, with [0 2 4 6 8] as left message and [1 3 5 7 9] as right message, the result is
    [0 1 2 3 4 5 6 7 8] - where i would have expected [ 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9]
    is this normal???
    thanks
    kasper -- Kasper T. Toeplitz noise, composition, bass, computer http://www.sleazeArt.com

    • Feb 25 2007 | 6:35 pm
      i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
      j
    • Feb 25 2007 | 6:37 pm
      i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 as expected
    • Feb 25 2007 | 7:05 pm
      >i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 as expected >--
      ???????
      not me............ (on 2 different macs but probably the same distri......)
      will try to see which version i have etc..... but that is strange....
      thanks
      kasper -- Kasper T. Toeplitz noise, composition, bass, computer http://www.sleazeArt.com
    • Feb 25 2007 | 7:14 pm
      >i get 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
      ok, i downloaded the latest distri of LObjects and it works now - which only means the patch I did as a workaround is useless - oh.....
      thanks
      kasper
    • Feb 26 2007 | 4:25 pm
      Kasper T Toeplitz wrote: > when using Lmerge (from Lobjects) the last item is from the left input > list, always... > > even on the help file, with [0 2 4 6 8] as left message and [1 3 5 7 9] > as right message, the result is > > [0 1 2 3 4 5 6 7 8] - where i would have expected [ 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9] > > is this normal???
      I don't think so, but you could replace Lmerge with a standard object: [mxj list.Multiplex].
      Stefan
      -- Stefan Tiedje------------x------- --_____-----------|-------------- --(_|_ ----|-----|-----()------- -- _|_)----|-----()-------------- ----------()--------www.ccmix.com
    • Apr 26 2007 | 11:31 pm
      This is due to an old bug in Lmerge. It's been fixed for some time, so update your Lobjects. If you need a system 9 version email me. However, I just discovered a similar problem with the combination of a single value on the left and the useall option. The universal binary version of a fixed Lmerge is in the beta folder at ftp://arts.ucsc.edu/pub/ems/Lobjects A windows repair (the older bug is not in the windows version) will appear just as soon as I get a working win_max again. pqe
    • Apr 27 2007 | 3:42 am
      works fine on XP.
    • Apr 27 2007 | 9:41 am
      >This is due to an old bug in Lmerge. It's been fixed for some time, >so update your Lobjects. If you need a system 9 version email me. >However, I just discovered a similar problem with the combination of >a single value on the left and the useall option. The universal >binary version of a fixed Lmerge is in the beta folder at >ftp://arts.ucsc.edu/pub/ems/Lobjects
      hi
      thanks. I am no more on os9 (even if i still have some computers running it) but my main computer is running OS X48 and maxmsp 457
      the mxo objects don't seem to work on non-4.6 maxes. ( and lmerge.mxo for sure dos not)
      thanks
      kasper -- Kasper T. Toeplitz noise, composition, bass, computer http://www.sleazeArt.com