[osc-route] and jitter objects


    Jun 20 2008 | 9:55 am
    is there any reason why [osc-route] object wont connect to any dotjit objects, whereas [route] connects perfectly ?
    i have this issue on both max4-max5 platforms
    osx 10.4.11
    macbookpro

    • Jun 20 2008 | 5:12 pm
      yea strange! you can send it to an inlet->outlet subpatch though and
      it will work.
    • Jun 20 2008 | 9:27 pm
      thanks for confirming PKM,
      there are of course work arounds like [trigger] or subpatchers but that is not satisfactory.
      maybe somebody "cnmat-ish" could give us an explanation (?) ;)
      i personally favor the use of [osc-route] to [route] and use it quite a bit.
      is it a known issue ? did other people encounter it ? or is just me and PKM ?
      best
      Quote: PKM wrote on Fri, 20 June 2008 19:12
      ----------------------------------------------------
      > yea strange! you can send it to an inlet->outlet subpatch though and
      > it will work.
      >
      ----------------------------------------------------
    • Jul 02 2008 | 8:28 pm
      Quote: (karrrlo) wrote on Fri, 20 June 2008 14:27
      ----------------------------------------------------
      > maybe somebody "cnmat-ish" could give us an explanation (?) ;)
      > i personally favor the use of [osc-route] to [route] and use it quite a bit.
      I'll look into it; hopefully it will be a quick fix.
      mz
    • Jul 02 2008 | 9:00 pm
      Quote: mzed wrote on Wed, 02 July 2008 13:28
      ----------------------------------------------------
      > Quote: (karrrlo) wrote on Fri, 20 June 2008 14:27
      > ----------------------------------------------------
      >
      > > maybe somebody "cnmat-ish" could give us an explanation (?) ;)
      > > i personally favor the use of [osc-route] to [route] and use it quite a bit.
      >
      > I'll look into it; hopefully it will be a quick fix.
      >
      ----------------------------------------------------
      It was. Download version 1.17 from:
      and you should find it fixed. Any other CNMAT objects that need this treatment?
      mz
    • Jul 05 2008 | 9:52 am
      great !
      thanks a lot for his quick fix
      -------------------------------------------------
      >
      >
      > It was. Download version 1.17 from:
      >
      > http://cnmat.berkeley.edu/downloads
      >
      > and you should find it fixed.
      great Michael !
      thanks a lot for his quick fix
      Any other CNMAT objects that need this treatment?
      i ll check into it
      >
      > mz
      >
      >
      >
      ----------------------------------------------------