Pluggo crashing


    Mar 15 2006 | 1:09 pm
    I'm confused; built a Pluggo thing similar to this only without the
    parameter input and it worked...but every time I put a pp object in my
    host (Ableton 5) crashes...in this case I've even copied the pp from
    Richard Dudas' walkie-talkie example just to make sure which I have
    built and works fine.
    Am I missing something obvious?
    Thanks
    C
    max v2;

    • Mar 15 2006 | 2:22 pm
      Hrm, looks fine to me... except, and I cant remember if this is "necessary" but I believe it is, there is no plugconfig object. Thats probably the case.
      __james__
    • Mar 15 2006 | 2:33 pm
      Strangely it works now that I have copied in his plugconfig and its
      contents though I am still trying to figure out why. As for too small
      my first attempt was just plugin~ -> *~1 -> plugout~ and worked fine
      (without plugconfig).
      Thanks anyway
      C
    • Mar 16 2006 | 9:22 am
      be careful using plugconfig's from other projects, as it may leed to trouble if the UNIQUE ID is maintained, I don't think it will be, when it is copied..... but I have experienced problems
    • Mar 16 2006 | 2:21 pm
      Quote: test wrote on Wed, 15 March 2006 07:33
      ----------------------------------------------------
      > Strangely it works now that I have copied in his plugconfig and its
      > contents though I am still trying to figure out why.
      every pp has at least one default state which
      needswto be written into a plug-in preset (which
      happens to be in the plugconfig script.)
      you could say every plug-in needs a plugconfig.
      if your I/O example worked without, this is kind of
      because the pluggo runtime can open patches too.