problem with texture fringes


    Dec 13 2006 | 11:14 pm
    hi all,
    i am seeing white fringes on texture borders, using tex_map with a bit of
    zooming i get rid of that but with media which has alpha channel does edges
    still show.
    does anybody have this problem, is it the media which was preperd wrong or
    is there some switch or mode to take care of this. i have gone thru the
    texture modes but nothing.

    • Dec 13 2006 | 11:50 pm
      If you could send an example patch and a media file link to download,
      we can check it out. Its a bit hard to tell whats going on. Are you
      on a Mac OS X or XP?
      On Dec 13, 2006, at 6:14 PM, yair reshef wrote:
      > hi all,
      > i am seeing white fringes on texture borders, using tex_map with a
      > bit of zooming i get rid of that but with media which has alpha
      > channel does edges still show.
      > does anybody have this problem, is it the media which was preperd
      > wrong or is there some switch or mode to take care of this. i have
      > gone thru the texture modes but nothing.
      >
      v a d e //
      www.vade.info
      abstrakt.vade.info
    • Dec 13 2006 | 11:51 pm
      i tried to isolate, and i cant reproduce, i think its something related to
      the scale or the texture dim.
      max v2;
      On 12/14/06, yair reshef wrote:
      >
      > hi all,
      > i am seeing white fringes on texture borders, using tex_map with a bit of
      > zooming i get rid of that but with media which has alpha channel does edges
      > still show.
      > does anybody have this problem, is it the media which was preperd wrong or
      > is there some switch or mode to take care of this. i have gone thru the
      > texture modes but nothing.
      >
      >