pseudo html tags disappear in the forum


    Jan 22 2006 | 12:24 pm
    Hello,
    I just posted a message on the list with one paragraph surrounded with pseudo html tags to indicate it was a bit off-topic.
    Like this:
    blah blah
    the tags disappeared in the forum post (fortunately they're still in the list), so the meaning of my message is changed. I suppose the reason is that a parser removes everything it doesn't understand, although human readers are still more clever than it is.
    p

    • Jan 22 2006 | 12:36 pm
      > -----Original Message-----
      > I just posted a message on the list with one paragraph surrounded with > pseudo html tags to indicate it was a bit off-topic. > > Like this: > > > blah blah >
      Perhaps try using [ot] and [/ot] or something like that. It's a fairly common thing for forums to remove all but standard html tags. In fact a majority only let you use a select bunch like bold, italic, underline, and a few paragraphs. Perhaps putting them inside a pre tag may work:
      
      Blah blah
      
      
      *goes to see if that works*
      Andrew
    • Jan 22 2006 | 1:53 pm
      On 22-janv.-06, at 13:36, Andrew Nicols wrote:
      > > *goes to see if that works*
      You found the brown color :-)
      I could indeed use [ot] rather than , or whatever, but for me the point is that, as a list user, I won't normally check on the forum what happens (I don't really like forums). I guess this is the price to pay to get the best (?) of both worlds...
      p
      _____________________________ Patrick Delges
      Centre de Recherches et de Formation Musicales de Wallonie http://users.skynet.be/crfmw/max