strange problem with making application...


    Oct 11 2009 | 8:35 am
    hello everyone,
    just as a quick question to ask.
    i am making an application, have basically finished and am making the collective/application. but am running into some weird happenings.
    although i do also try other ways to make the application, it never fully creates it, so i can not share it with people. the same also happens when making a 'collective' build as well.
    my patch does have things like [bpatcher] as well as others, but i have made applications with previous versions of max 5 and they worked fine. but when i load it when built, it does not show the [bpatcher]
    so am i doing something or is there actually something wrong with max 5.0.8
    cheers...
    lewis
    here is my message build ------ Starting Build for [hantera].app... Processing script... Copying External panel Copying External textbutton Copying External message Copying External toggle Copying External comment Copying External dac~ [channel one].maxpat: error -1 opening patcher Copying External slider Copying External drunk Copying External metro Copying External poly~ brain~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External gain~ filter~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External in~ Copying External out~ Copying External in Copying External teeth~ Copying External times~ Copying External cycle~ Copying External sig~ Copying External clip~ effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External +~ Copying External degrade~ Copying External pfft~ pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External fftin~ Copying External fftout~ Copying External gizmo~ delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External split Copying External line~ Copying External flonum Copying External pass~ Copying External tapin~ Copying External tapout~ Copying External !- Copying External avg~ Copying External line Copying External out Copying External adc~ Copying External delay Copying External number Copying External button Copying External led Copying External dial [channel two].maxpat: error -1 opening patcher brain~.maxpat: error -1 opening patcher filter~.maxpat: error -1 opening patcher effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher [channel three].maxpat: error -1 opening patcher brain~.maxpat: error -1 opening patcher filter~.maxpat: error -1 opening patcher effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher [channel four].maxpat: error -1 opening patcher brain~.maxpat: error -1 opening patcher filter~.maxpat: error -1 opening patcher effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher [channel five].maxpat: error -1 opening patcher brain~.maxpat: error -1 opening patcher filter~.maxpat: error -1 opening patcher effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher [channel six].maxpat: error -1 opening patcher brain~.maxpat: error -1 opening patcher filter~.maxpat: error -1 opening patcher effectrack~.maxpat: error -1 opening patcher pitcherfft~.maxpat: error -1 opening patcher delay-pan~.maxpat: error -1 opening patcher Copying External adstatus Copying External umenu Copying External sfrecord~ Copying External combine Copying External translate Copying External loadmess Copying External snapshot~ Copying External standalone error -1 locating Macintosh HD:/Users/lewisgedwards/Music/Max/MSP/Jitter/Lewis' Max/MSP/Jitter Folder/MSP~/[hantera]/[hantera] error in line: folder Macintosh HD:/Users/lewisgedwards/Music/Max/MSP/Jitter/Lewis' Max/MSP/Jitter Folder/MSP~/[hantera]/[hantera] Copying External fpic.mxo Copying folder interfaces

    • Oct 12 2009 | 10:20 am
      great, i have seemed to have fixed it. dont know how, just seem to have. which is always good.
      minor problems solved ...