Forums > MaxMSP

My problem

November 23, 2013 | 11:25 pm

I have been trying to play back samples related to middle C for almost ten years. Please help me. I have had it. i don’t know what i’m doing wrong. I always get this far and then quit, years man. I can’t ever get polyphony using groove~. I feel like a complete failure.

November 24, 2013 | 3:55 am

note number to rate or playspeed: [expr exp(0.057762265*($f1-60.))]

November 24, 2013 | 4:43 am

So the expression is wrong?

November 24, 2013 | 5:09 am

same old madness. why do I try. I use want to make patch that works. I’m so tired. What am I doing wrong.

November 24, 2013 | 5:17 am

Why can’t anyone help me?

November 24, 2013 | 6:27 am

Because you didn’t post your patch. How are we supposed to know what you are doing wrong, without knowing what you’re doing at all?

November 24, 2013 | 6:46 am

I honestly don’t know how to do so. I have no idea how to upload patches. I’m sorry i’m old but I don’t know how to do so. If some sou could tell me how it would be nice.

November 24, 2013 | 6:52 am

I can’t make the patches to code. Fuck me.

November 24, 2013 | 7:32 am

You should read the Forum Guidelines for an explanation and demo of how to post your patch here. I understand your frustration but you can’t really complain as you’ve given us nothing to work with. And this forum is replete with very skilled and helpful people.


November 24, 2013 | 7:36 am

…I’m old too

November 24, 2013 | 9:21 am

Why can’t anyone help me?

Because you haven’t actually asked a question…?

November 24, 2013 | 2:57 pm

10 Years!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

Forums > MaxMSP