MIDI setup save problem


    Jan 20 2006 | 10:08 pm
    I have the current version of MAX/MSP and OSX and have
    not been able to save my MIDI setup. I assign my
    external hardware letters in MIDI setup and then save
    it to the documents folder. It works for a couple of
    days but then I notice that the assignments are no
    longer in my patches and MIDI setup. I used the disc
    utility as tech support suggested but it did not fix
    the problem. I am at a loss. Does anyone know about
    this problem and a fix?
    Thank you.
    Jeffrey Krieger

    • Jan 20 2006 | 10:39 pm
      Hi Jeffrey,
      Sometimes Disk Utility doesn't quite do the job with permissions. For
      this, it is often more beneficial to run "fsck" at startup. For info on
      how to do this:
      You might also try deleting your preferences, which are located in
      Users/Username/Library/Preferences/Max 4 Preferences.
      If that doesn't sort you out, send a message to support@cycling74.com
      Cheers,
      Andrew B.
    • Jan 22 2006 | 4:59 pm
      Andrew B.
      I tried the fsck method and I'm not sure what
      happened. I did follow everything to a tee. I still
      have the problem. Any other suggestions? Is this a
      wide spread problem? Is it only me?
      Jeff Krieger
    • Jan 22 2006 | 5:40 pm
      Hi Jeffrey
      Please email support@cycling74.com so we can continue to help you track
      this issue down. There is apparently something specific to your setup
      that is causing you problems.
      Try to be as specific as possible about exactly what the issue is, and the
      steps you have already taken to remedy it.
      Cheers,
      Andrew B.