spigot error: error parsing spigot~ cue data


    Jan 07 2008 | 3:43 pm
    Hello,
    I’m using several jit.qt.movies connected to several spigots. Each one with its unique soc name..
    when i play a new movie (read + start + time $1) I get this error:
    error: jit.qt.movie: error parsing spigot~ cue data
    I suppose that I don’t do correctly the stop-start sequence. But i don't find any info in the spigot reference. Can anyone tell me what is wrong?.
    I’m using jitter 1.6.3 with the incremental upload JitterAPI.framework / jitlib update 13 December 2007, and quicktime 7.1.6 in a windows xp machine.
    Thanks,
    Felix

    • Jan 07 2008 | 5:42 pm
      Well i was sending a read + start + time $i with a trigger object.
      I put a delay (even with the argument 0 ms) for the time message, and i don't get the error message (error: jit.qt.movie: error parsing spigot~ cue data) any more. weird.
      I have another problem because sometimes using the spigots objects i get the following message in the max screen. It happens playing some of the movies i previously recorded using the jit.vcr object:
      sfplay~: truncating cue 2
      sfplay~: truncating cue 3
      I suppose that spigot code is close to the sfplay object ...
      Does anyone have a clue why i get these messages about preload list cue?
      Many thanks,
      Felix
    • Feb 28 2011 | 11:51 pm
      Hi Felix,
      Can you please send me your solution to this? I have the exact same problem.
      thanks!!!
    • May 02 2014 | 1:27 pm
      Hello,
      same problem here.
      Any idea why you get these errors: "sfplay32~: truncating cue 3" ?
      thanks!