trouble including external with plugin


    Oct 18 2006 | 7:28 pm
    hello,
    i am trying to create a plugin using dentist~ from the fftease collection.
    when i include the external, it crashes the pluggo AU scan.
    when i don't include it says "dentist~ no such object found"
    what am i doing wrong?
    i can't figure this out, and i don't see anything in the documentation about this.
    i am also having trouble getting the 'loadbang' object to work properly in a plugin. does this object work in a plugin?
    thank you in advance for your help.
    kenichi
    p.s. problem patch attached

    • Oct 18 2006 | 7:31 pm
      sorry, i don't think the attachement worked...
      hopefully this works
      max v2;
    • Oct 18 2006 | 7:36 pm
      sorry again!
      i forgot to mention that i am running pluggo 3.5.4 and max 4.5.7 on a 1.25GHZ PB and 2GHZ G5 Powermac
      thank you!
      kenichi
    • Oct 18 2006 | 11:27 pm
      Can anyone help me please?
      I'm really lost on this one.
      Thanks!
      kenichi
    • Oct 19 2006 | 12:32 am
      Try placing a copy of the external in
      ../Library/Application Support/C74 Plugin Support/externals
      -A
    • Oct 19 2006 | 4:30 pm
      Hi Andrew,
      Thank you for your response.
      Unfortunately, what you suggeest does not work.
      Now, just having the object in there crashes AU scan.
      I am very confused. Am I doing something wrong?
      I would greatly appreciate your help.
      Thank you,
      Kenichi
    • Oct 19 2006 | 6:24 pm
      The dartmouth site seems to be down at the moment.
      Maybe you have a UB version of the fftease extern instead of the CFM one?
      I'll try back later. Or if some one wouold like to send me the CFM versions of fftease, I could try and reproduce.
      -A