problem with Beap !


    Dec 07 2014 | 8:21 pm
    i have problem with beap, some of the modules stop working without any reason,i have to lock and unlock the patch or break the connection and make it again to start the module again, i installed 7.01 update but still have the problem ! any suggestions ?

    • Dec 08 2014 | 8:18 pm
      Hi Porya, if you can reproduce the steps, I suggest filing a bug report. Is it a specific module?
    • Dec 09 2014 | 6:56 pm
      Hi Peter it happened with lfo,s and some times granulator, i'll test all the modules and will let you know
    • Dec 10 2014 | 8:42 am
      hi again peter here some situations : 1 - i added a granular module and droped an audio file into it, it starts playing but position knob dont do anything, sometimes it works for a few seconds and then it stops, i can still change the width but not position . 2 - when i connect lfo to other modules i lock the patch and unlock it again and then lfo stops working, sometimes if i break the connection and make it again it starts working again .
      pretty much all the modules have these kind of problems
    • Dec 10 2014 | 8:15 pm
      I can't reproduce either of those; patches like you describe work for me. Can you upload a specific patch that demonstrates these problems? (i.e. is a specific LFO that you're having trouble with?) You're on Max 7, right?
    • Dec 10 2014 | 9:11 pm
      yes i'm on max 7, almost all the modules have the problem, it doesn't matter which module im using, they are all have these problems !!! for example in this patch the position knob is not working !!!
    • Dec 11 2014 | 12:19 am
      Are you right-clicking to add objects or dragging them from the toolbar? Both work for me--and I can adjust the position knob and have the UI respond--but I'm wondering if you're doing the first one. Are you on Windows or Mac?
    • Dec 11 2014 | 6:29 am
      Peter i'm on windows 7 64 bit, using max 7.0.1 32 bit and i'm dragging objects from toolbar ! i tried adding by right clicking and it's not working either, in this patch the only thing that i can change is the width control ! and as i mentioned this is not just this module all the modules behave like this !
    • Dec 11 2014 | 7:34 am
      ps. it works perfectly in max 6.1.9
    • Jan 27 2017 | 2:39 pm
      I have the same problem as well. In granular oscillator position knob doesn't working. I use Max 7.3.1 version.