Can't install 11olsen packages...


    May 04 2021 | 7:17 am
    Hi ! As the title says, I can't find how to install 11olsen packages... I tried to put the folders inside personal and Max folders "Packages" (I also tried "Libraries") but nothing does, the new object doesn't appear... Thanks for your help !

    • May 04 2021 | 8:24 am
      Hi, I've not released any packages. But externals need to be in the Max search path. (One of the locations of your Options->File Prefs menu in Max).
    • May 04 2021 | 10:08 am
      Hi thanks for replying ! My bad it's not a package :) I entered the location in the file prefs but I still can't get acces to your object, I don't understand what I'm doing wrong...
    • May 04 2021 | 10:46 am
      Can you just drag and drop the .mxe64 (or .mxo on Mac) into a patcher window ? You ever used any other 3rd party external successfully in the past?
    • May 04 2021 | 10:53 am
      I think problem come from here... That's the first I try to install an external object, I don't see any .mxe64 or .mxo... Here are the files I found on your Github
      I succeed opening the .maxhelp by the way
    • May 04 2021 | 10:57 am
      Where I can find your .mxe64 / .mxo please ?
    • May 04 2021 | 11:09 am
      Ok, that's the source code, not the compiled external . My site with the downloads is down for some more days. You need strokes and clicks ? https://www.mediafire.com/file/p34eohm2mil9aa1/11strokes_2020_07_29.zip/file https://www.mediafire.com/file/6j7zv54avt9lop7/11clicks_2020_08_22.zip/file
    • May 04 2021 | 11:10 am
      Thanks !!
    • May 05 2021 | 3:07 pm
      Hi 11olsen ! It worked perfectly yesterday ! But for a reason I can't understand my patch doesn't work anymore today... It seems the shortcuts aren't executed but nothing changed since the last time I loaded the patch... Do you have an idea on what can cause this behavior ? Thanks in advance !
    • May 05 2021 | 4:58 pm
      Hi, hard to tell without any more info. Is the help patcher working? external working in in a new patcher?
    • May 05 2021 | 6:09 pm
      Help patcher is working but the external isn't working anymore even in a new patcher...
    • May 05 2021 | 6:39 pm
      When I'm on the locked patcher in Max I can hear "system alert" sound when pressing the trigger, so I guess 11strokes send something but the shortcut can't be applied since it doesn't exist in Max. When I close the patcher and try it in Live, it doesn't work. It seems the Live window isn't in focus looks likebut it is...
    • May 05 2021 | 8:46 pm
      With Live you mean maxforlive? Have you set the path to your Max application in Live's preferences->File/Folder menu? BundledMax may have another searchpath than separately installed Max application.
      Do you have the same behaviour with 11clicks?
      Windows or Mac ?
      If nothing helps send a patcher or post "copy compressed". And reproduceable steps which lead to the problem. The fact that it already worked for you before seems to indicate it's not a bug of the external.
    • May 05 2021 | 8:54 pm
      Look for error messages in the Max console. In Live, click device header->"open Max window" i think.
    • May 05 2021 | 9:02 pm
      With Live you mean maxforlive? Have you set the path to your Max application in Live's preferences->File/Folder menu? BundledMax may have another searchpath than separately installed Max application.
      My bad I forgot to mention that ! I use Maxforlive the bundled version
    • May 05 2021 | 9:03 pm
      Do you have the same behaviour with 11clicks?
      I didn't try 11clicks yet !
    • May 05 2021 | 9:03 pm
      Windows or Mac ?
      I'm on Mac
    • May 05 2021 | 9:06 pm
      If nothing helps send a patcher or post "copy compressed". And reproduceable steps which lead to the problem. The fact that it already worked for you before seems to indicate it's not a bug of the external.
      Very simple test here, I post you a pic and the patch:
    • May 05 2021 | 9:09 pm
      Look for error messages in the Max console. In Live, click device header->"open Max window" i think.
      As you can see I don't notice something wrong
    • May 05 2021 | 9:18 pm
      A problem may be that you don't release the keys after pressing down.
    • May 05 2021 | 9:42 pm
      I tried this but with no success :/ I always got this "alert sound" every time I open/close the patcher. I don't remember this happening yesterday... I'm pretty sure there a stupid thing to notice but I can't figure out what...
    • May 05 2021 | 10:10 pm
      Did you check your Mac's security settings? Maybe you need to allow keyboard simulation first.
    • May 05 2021 | 10:37 pm
      Did you check your Mac's security settings? Maybe you need to allow keyboard simulation first.
      Yes I gave permissions to Live and Max... By the way it worked yesterday with only Live added.
      Or maybe I have to do something else ?