meter~ not displaying properly in Mira


    Jan 31 2019 | 10:37 pm
    Hello all,
    Has anyone else noticed that meter~ isn't displaying properly in Mira? I can see meter information on the max patch but in Mira on the iPad it is only grey. Thinking I may be doing something wrong with my patch I pulled up the mira.frame help file and found the same problem there on the "supported ui objects" frame. All other UI objects seem to display and work correctly but meter~ seems to only be a grey block on the iPad. Looks like I may be able to get something similar using the multislider but would prefer the meter~.
    I'm using Max 8.0.3 on my iMac running 10.13.6 and Mira app version 1.2.2 on my iPad running iOS 12.1.3
    Does anyone know if this is a new bug, something to do with my setup or software, or if it's never worked?
    Thanks, Dustin

    • Feb 10 2019 | 10:26 pm
      Yup. same here.
    • Feb 10 2019 | 11:37 pm
      Thanks for the reply!
      Really bummed this isn't working. I've played around a bit trying to use "multislider" object but it's a bit of a pain getting it to respond as the "meter~" object does by default.
      I'd love any more feedback from users (experiencing this problem or not) or from the Cycling '74 team
    • Feb 11 2019 | 10:58 am
      Same here!
    • Feb 11 2019 | 11:25 am
      doesn’t work here as well, and as long as i can remember it did never work...
    • Feb 11 2019 | 12:24 pm
      It worked with Max7. Not after I upgraded to Max8.
    • Feb 17 2019 | 4:31 pm
      Not working for me either.